Begin hier! Over Mamzella

Welkom, welkom! Neemt er een taske koffie of thee bij en - indien gewenst - ook iets lekkers. Er is genoeg te lezen en te volgen om toch wel even zoet te zijn!

Ik ben Evelien, mama van Emanuella (jan '14) en Joshua (dec '15) en vrouwke van de Jeff. Ik ben deze blog in de eerste plaats begonnen voor mijn vrienden en familie die de avonturen van ons gezinnetje willen volgen, maar ondertussen zijn er ook al "onbekende" lezers dus volg gerust mee! 

 
Haaaai! 
(Waar?! Sorry, veel te flauw mopje...)

Wij wonen aan de rand van de mooie Vlaamse Ardennen in ons eigen kleine huisje-met-veel-werk-aan. Er wonen hier behalve Jeff, Ella, Joshua en ikzelf nog vier kipjes, een zot wit konijn en af en toe ook een zwerfkat. Ik droom nog steeds van de dag dat ik mijn eigen hond krijg (of een paard, ook goed!) maar den echtgenoot is geen voorstander... Nog niet tenminste - er wordt aan gewerkt ;-)

Wij proberen hier op deze blog (en ook in ons "echte" leven) vooral gezellig, vriendelijk en gastvrij te zijn, want zowel Jeff als ikzelf geloven dat er meer in het leven is dan enkel "het leven". Daarom vind je ons op bijna alle zondagen wel in een kerk, meestal in onze thuisgemeente (www.derots.be). Altijd welkom, wij zijn die twee die met de baby of peuter sleuren, op't podium muziek staan te maken of soms zelfs allebei tegelijk.


Een van de mooiste baby's van de wereld

Mijn hobby's zijn zo ontzettend uiteenlopend dat het moeilijk is om er een rode draad in te vinden. Zelf vind ik dat mijn interesses vooral aansluiten bij mijn tegenwoordige bezigheid, zijnde thuisblijfmama! Ik hou van bakken en koken, organiseren, dingen bijleren, meisjes mooimaken, knutselen, lezen, handwerken, tuinieren, feest vieren... Allemaal dingen waar je op deze blog waarschijnlijk kleine stukjes van terug kan vinden. 

We zijn ook een beetje eco-friendly, zijn nogal voor de natuurlijke opvoeding, proberen wat op onze centjes te letten en we hebben soms véél te grote dromen maar toch genieten we enorm van al het moois dat het leven ons te bieden heeft. En wat een geluk, met de drie liefdes van mijn leven aan mijn zijde is het eigenlijk altijd een beetje feest!

De meeste foto's zijn van mijn hand of die van de echtgenoot, tenzij anders vermeld. 
Gelieve geen foto's over te nemen zonder toestemming.
Ik hoop dat je je hier welkom voelt en geniet van alle avonturen die hier beschreven staan. Je mag mij altijd mailtjes sturen via evelien[at]mamzella.be. Ik krijg zeer gaarne mailtjes. En brieven en pakjes en cadeautjes ook maar aangezien ik geen anonieme postbus heb, kan je mij alleen brieven en pakketjes en cadeautjes sturen als je mij in't echt kent ;-) (Of je kan eens binnenspringen in die kerk waar ik het over had)

Als ge niet weet waar te beginnen, begint dan hier eens:
1. Mijn populairste berichtje momenteel gaat over het geven van bijvoeding op de Rapley-manier
2. Ik schreef eens een berichtje voor alle mama's die borstvoeding willen geven en dat bleek ook heel erg welkom te zijn!
3. Ik bak zéér gaarne taarten, nomnomnom
4. De Mommy Confessions vallen ook altijd in de smaak!
5. Huisprojecten worden heeeeel veel gelezen en als het te lang duurt voor een update krijg ik al eens een shot onder mijn gat omdat mensen graag binnenkijken bij andere mensen.

Zeer gemakkelijk up to date blijven via:
De facebookpagina van Mamzella voor het laatste nieuws
Mijn instagram voor dagdagelijkse fotootjes
Mijn Pinterest voor alles waar ik mijn inspiratie uit haal

3 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan ! En altijd fijn om zo net dat ietsje meer over de persoon achter de blog te leren kennen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor je reactie op mn blogpost! Je schrijft heel leuk en de onderwerpen sluit volledig aan bij mn interesse-punten. Fijn dat dat er ook nog een aantal Vlamingen met een blog zijn, ik zie overwegend Nederlanders :).

  Wat je de reden dat je in Wondelgem komt? Er lijkt me weinig te beleven, haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am happy to connect with some Belgian mom bloggers! Reason to work on my dutch lessons:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...