maandag 12 december 2016

Gedachten na het weekend #1

1. Pizza, please!


Jeff en ik zijn enorme pizzafans. Kaas, deeg, lekkere toppings... What's not to like?!
Toen we van't weekend bij vrienden verse pizza's voorgeschoteld kregen die gebakken werden op een echte pizzasteen, keken we natuurlijk onze ogen uit! Ella vond het ook ge-wel-dig om haar eigen pizza te mogen samenstellen.

pizza maken met pizzasteen


Dus, bij deze is het beslist. Als kerstcadeau voor elkaar kopen we een pizzasteen en een pizzaschep! Iemand tips of iets waar we zeker op moeten letten? 


2. De Ikea-adventkalender is SUPERLEUK!


Lekkere chocolade - check!
Leuke tips en verhaaltjes - check!
Cadeaubonnen - check!

Het ding kost 12,95 euro en je krijgt ergens doorheen het parcours 2 keer een bon die telkens minstens 5 euro waard is. Yes please ;-) 
Tot nu toe heb ik al 1 bon van 5 euro gevonden en op kerstavond volgt een tweede bon.

2. Netwerking is spannend maar tof!


Vorige maand deed ik een netwerkevent met allemaal inspirerende vrouwen bij Women's District. Eigenlijk een beetje intimiderend wel, maar bon... Straffe madammen die allemaal hun droom waarmaken.
De vrouwen die in de organisatie zaten namen mij als "jonkie" (ik scheelde toch wel bijna 10 jaar met de meesten) helemaal onder hun vleugels en dat hielp wel enorm om mij wat meer op mijn gemak te stellen.

badge Women's District
Pretty, shiny badge!!

De andere dames vonden mij vooral heel moedig om zo jong onderneemster te worden - "amaaai, dat gij dat durft seg!". Lief bedoeld natuurlijk maar ik dacht na een tijdje alleen maar "amaaai, dat ik dat durf - - - what have I done?!?!" haha ;-)

Tweede netwerkmomentje was met Katrien van F1-Plus, een heel toffe onderneemster waar ik les over e-mailmarketing van kreeg.
Ze nodigde mij uit om een kopje koffie te komen drinken en overstelpte mij vervolgens met goede raad, tips en bemoedigingen. Ik ben nog steeds onder de indruk :-)

3. We knutselden nog wat verder in ons keukentje


keuken metrotegel

Na een jaar eindelijk tegeltjes tegen de muur! Yippie!!
Nu nog tijd vinden om te voegen en de dampkap op te hangen.


Dit weekend gingen we ook op fotoshoot met de geweldige Joke van SAMB Photography en ging ik op bezoek bij Jessica van Thee met een Verhaal (die ken je misschien nog van het thee-abonnement!). Dat zijn twee dingen die binnenkort wel eens een blogpost op zich verdienen dus ik ga het voor vandaag maar even hierbij laten.

Hoe gaat het met al die andere mensen hier? 
Zeg nu niet dat ik de enige ben die zo'n drukke periode heeft?!

2 opmerkingen:

  1. Heee, jij daar! Ik heb ook zo'n drukke periode. :) Zoooo druk zelfst dat een simpel ontbijtje met blogvrienden er zelfs eventjes niet meer van komt. Bleh. Maar vooral jeeeeeuj voor wat jij onderneemt: klinkt allemaal superspannend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 't zal wel zijn seg, met de nieuwe job is het daar vast ook suuuperdruk!!

      Verwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...