woensdag 9 november 2016

Tijd voor een november-update

Hi there... Long time no see!

Als je geen idee hebt waar ik zo lang gezeten heb, ga dan eens naar de facebookpagina. Daar komen vaker updates en komen veel foto's voorbij van ons dagelijkse leven :-)

Maar nu dus, hoe gaat het met ons?

* Joshua is nog steeds fulltime thuis bij mij. 
Tot nu toe sliep hij heel erg veel overdag maar dat begint wat te minderen. Vanaf januari gaat hij twee daagjes per week naar de opvang. Misschien zullen we een papa-dagje inlassen als ik meer tijd nodig heb om te werken maar tot nu toe lukt het mij wel om 's avonds of in't weekend wat bij te werken.Sinds enkele weken ligt hij samen op de kamer met ons Ella. Ik trok het niet meer, elke nacht om de 1,5u opstaan en een baby die steeds bij mij wou zijn. Op een avond was ik een kleeeein beetje wanhopig, sleurde zijn bedje naar Ella's kamer en tadaaa sindsdien slapen ze allebei veel beter! Impressive...
De laatste twee nachten konden we zelfs doorslapen, what?! 


* Sinds de vorige post gaat ons Ella'tje naar de peuterklas!Ze doet het heel goed, maar dat hadden we wel verwacht. Ze is de oudste van haar klasje en meteen ook één van de grootste kindjes van de alle kleuterklassen.

Het is super om haar bezig te zien met de andere kindjes :-)
Volgens de juf vindt ze het fantastisch om te knutselen en om in het speelhuisje te spelen met kookspulletjes en popjes.* I've started my own business!!
Jawel, helemaal alleen van mij. Get Noticed heet het ding - en ik help mensen om... online genoticed te worden hé. Of zoals mijn LinkedIn-pagina al zo mooi aangeeft:

Overtuigende webcontent, een aantrekkelijke website, sociale media goed inzetten... allemaal niet zo simpel als het niet 'je ding' is! Laat mij je helpen om je op jouw eigen manier te profileren en je verhaal naar buiten te brengen. 


Ik maak websites, verzorg online content voor je site of bedrijfsblog en help je wegwijs in de sociale media en SEO. Je kan bij mij ook terecht voor advies over je communicatie en marketing. Een klankbord nodig voor een nieuw project of iemand die even mee aan de kar trekt? Allemaal mogelijk! Wat verwacht ik van de mensen waar ik mee in zee ga? Passie voor je project, een klik met mijn stijl en een goede dosis humor! Chocolade kan ook helpen... ;-)


Er is nog geen website omdat ik zelf te druk bezig was met deze website en de marketing-aanpak en teksten op deze website. Druk, druk, druk, en ik ben nog maar een maand officieel opgestart!! Nu neem ik even tijd voor een rustiger project en mijn eigen website. Tegen januari kan ik hopelijk de site en communicatie lanceren.


* Jeff is gewoon helemaal Jeff
Hij fietst al meer dan een jaar bijna dagelijks naar zijn werk (22km enkel!). Goed voor zijn conditie en het helpt hem om zijn fysieke energie wat te gebruiken. Tegenwoordig springt hij op zijn vrije dagen ook al eens de fiets op om een Vlaamsche Ardennen Tocht te doen. Echt, waar hij de puf vandaan haalt weet ik niet...

Verder doet hij veel in het huishouden als ik 's avonds werk. En hij vindt het leuk om technische prullen uit te zoeken voor Get Noticed, zoals een PC samenstellen of programma's uitzoeken die ik dan kan gebruiken. I know! Ik kus mijn beide pollekes met zo'n echtgenoot!
We hebben de indruk dat we langzaam maar zeker weer met onze pootjes op de grond belanden. Zo kinderen krijgen is precies toch niet te onderschatten! Het verandert je helemaal: wie je bent, hoe je leeft, wat je kan en wil bereiken...

We zien wel waar we uitkomen, maar ik ben voor nu al blij dat ik weer even een update heb kunnen posten. Op naar meer van dat :-)

Ohja, als er dingen zijn waarvan jullie zeggen: ség waar blijft die of die post?! - let me know! Ik heb een lijstje klaarliggen maar misschien vergeet ik dingen.
(Nee Joyce, de keuken-update ben ik niet vergeten!)

1 opmerking:

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...