maandag 21 november 2016

Eindejaarsstress

Het einde van het jaar kruipt stilletjesaan dichterbij en elk jaar opnieuw bezorgt mij dat stress. Enfin, stress... Ik voel het tikken van de tijd, zie mijn to do list groeien en merk dat het leven weer een beetje sneller voorbij glijdt.

Ik ben altijd al iemand geweest die heel veel dingen tegelijk wil. En ik wil alles ook zo goed mogelijk doen (perfectionisme, de vijand van vrouwen overal ter wereld!)

Mijn werk, de kindjes, het huis opknappen, opleidingen volgen, een blog bijhouden... Om mijn gedachten een beetje op een rijtje te houden heb ik een to do list gemaakt voor de laatste weken van 2016!Persoonlijk:

- Een agenda bestellen -> ik heb al 2 jaar een personal-planner en daar ben ik nu eens écht content van! Je kiest zelf de grootte, indeling, extra pagina's en kaft. Héél tof, niet te duur :-)

- Een foto maken voor de kerstkaartjes (help!!)

- Cadeautjes bij elkaar zoeken voor de kindjes en de kerstfeesten

- Helpen op het grootouderfeest

- Met het oudercomité een kerstmarkt organiseren

- Een nieuwe studie beginnen met onze Mama-Meet (om de 2 weken komen we samen met een 5-tal mama's uit de buurt). We hebben een studie van Beth Moore besteld en ik kijk er erg naar uit!

- Koekjes bakken voor de buren! Dat proberen we elk jaar te doen als kerstcadeautje, tot nu toe zijn ze er altijd heel erg blij mee :-)

- Op een tweedehandsbeurs van Kind en Gezin gaan staan met 6 dozen kleertjes en een heleboel kinderspeelgoed waar onze kindjes uitgegroeid zijn! Voorlopig komt er geen derde baby dus dan kunnen we beter wat spullen wegdoen...

- Versieren voor Kerst!!

Werk:

- Een supertof nieuw project ondersteunen met een website en communicatie & marketing advies

- Mijn eigen website up and running krijgen, dus ook mijn stijl ontwikkelen, alles ontwerpen en uitwerken, foto's maken eventueel, ... oy...

- Een paar opleidingen bij Syntra: ik volg Social Media Professional (heel tof!) en heb nog e-mailmarketing en SEO opstaan om dat wat op te frissen

- Een dagje bij het Digitaal Atelier van Google


Ik vind het best wel een lange to do lijst maar bon...

Hoe zit dat bij jullie? 
Komt op het einde van het jaar ook alles zo ineens op elkaar?

4 opmerkingen:

 1. Wat een indrukwekkend to do lijst, Evelien :) Heel veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Evelien, jij hebt inderdaad nog wel wat te doen! Veel succes met alles. Vergeet niet af en toe een 'me-momentje' in te lassen met een kopje thee ofzo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wil anders ook wel nog eens een Angelique-momentje :)

   Verwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...