woensdag 6 april 2016

Decoratietip met foto's

Stilaan komen Jeff en ik in de decoratiefase van ons huis. We wonen hier nu al drie jaar en er hing nog steeds niks aan de muren behalve behangpapier! Maar ik ben niet zo'n gemakkelijke als het gaat over dingen uitkiezen. Ik twijfel en twijfel en tijfel daarna twijfel ik nog een beetje meer... Iets persoonlijks? Of quotes? Kaders of geen kaders? En welke kleur dan?

Een tijdje geleden kwam ik in aanmerking met Webprint.be, een website waar je allerlei fotospulletjes kan vinden, gaande van canvassen tot muismatten, kopjes, magneten... Perfect voor onze nood aan decoratie!! En jawel, ik was al zo geweldig goed in dingen kiezen...


Polaroid-magneetjes

Uiteindelijk viel mijn oog op enkele magneten in de vorm van een polaroid-fotootje. Zo origineel - en je kan er zelfs met bloemetjes kiezen voor nog meer kleur en gezelligheid! Ik ben voor deze magneetjes gegaan voor een kleurrijke en gezellige toets in onze keuken.

Ella is helemaal zot van de fotootjes! Helaas... Want ze sleurt ze overal mee rond om uitleg te geven dat dat "mama en papa" zijn of "kijk! Joshua!!". Gelukkig zijn de magneetjes sterk genoeg om tegen een peuterstootje te kunnen.

Wat ik zelf een hele leuke optie vond was dat je overal zelf tekstjes kan toevoegen. Bij zo'n polaroid-fotootje geeft dat toch echt wel een heel leuk effect, zeker met de handgeschreven lettertypes! 


Dit lijkt mij trouwens een heel leuk moederdagcadeautje! Alleen heeft mijn mama een ingebouwde koelkast en dus geen ruimte om de magneetjes te hangen. Maar misschien voor mijn schoonmama? Een fotootje van elk van de kleinkinderen misschien, dat zou ze vast prachtig vinden!


Een canvas voor de slaapkamer

Naast de koelkastmagneten zocht ik ook een canvas uit voor op onze kamer. Ik wilde er al een tijdje een leuke huwelijksfoto hangen om de ruimte wat persoonlijker te maken. Er liep net een actie voor een canvas van 30x30cm met een brede rand dus mijn keuze werd hier wel wat makkelijker gemaakt.Het programma wijst zichzelf uit en je kan ook hier weer tekstjes toevoegen om het nog persoonlijker te maken. Ai, ai, ai, wat heb ik hier lang mijn hoofd op gebroken... Wilde ik een bijbeltekst? De tekst van het gedicht dat werd voorgelezen tijdens de dienst? Een leuke quote??
Uiteindelijk ging ik maar gewoon voor "Love" in grote witte letters, dat is altijd goed ;-)

Mijn tips voor het bestellen van online fotoproducten:

* Zoom zeker eens in als je foto's uploadt, ik had een slechte foto geupload en dat zag ik pas achteraf helaas. Gelukkig valt het wel mee in het uiteindelijke resultaat.

* Ik twijfelde tussen een canvas maat 20x20 en 30x30. Uiteindelijk ging ik toch voor de 30x30 omdat er daar een kortingsactie op zat en daar ben ik heel blij mee! 20x20 zou wat klein geweest zijn, dat lijkt mij eerder leuk voor bvb 4 canvassen naast elkaar te hangen in een vierkant.

* Meld je aan voor de nieuwsbrieven! Er zijn heel vaak interessante kortingsacties te scoren zodat je voor hetzelfde bedrag een grotere canvas kan bestellen bijvoorbeeld. Meer voor minder, dat wil iedereen toch?

Binnenkort deel ik nog wat dingen die ik op't internet vond om ons huis wat mee op te fleuren! Denk vooral maar aan bloemen. Veel bloemen!


Review in samenwerking met webprint.be. De dingen die er op deze blog verschijnen zijn zoals altijd helemaal 100% mijn eigen mening. Voor samenwerkingen *klik hier*

3 opmerkingen:

 1. Ik vind die koelkastmagneten echt heel erg leuk!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die magneetjes zijn super Evelien! Jammer dat onze koelkast ingebouwd is...
  Mooie canvas van een prachtig koppel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie trouwfoto!!!! Ik wil er ook zo eentje laten afdrukken eens we een eigen huisje hebben :) Die magneetjes zijn ook zalig, must-have! *reminder to self om ze op het kerstlijstje te zetten* :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...