dinsdag 2 februari 2016

Twee verjaardagen in één klap

Afgelopen weekend mocht ik mijn 27e verjaardag vieren samen met Emanuella die 2 jaar werd! Naast familie die op bezoek kwam, hadden we ook een leuke tijd in de binnenspeeltuin.

Emanuella twee jaar!


Twee jaar mét een koekenmondje!

Voor Ella's verjaardag trokken we op donderdagochtend naar een binnenspeeltuin in onze buurt. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we naar een binnenspeeltuin gingen dus vroeg ik een vriendin met haar baby mee! Twee baby's, twee volwassenen en een jarige peuter. En plezant dat dat was!

Het tijdstip was alvast ideaal want de uitbater moest voor ons speciaal de deur openen: er was nog helemaal niemand! En dat bleef ook zo gedurende de 1,5u dat we er waren. Ella kon zich dus helemaal alleen uitleven in alle attracties. Ze vond het superleuk om op ontdekkingstocht te gaan doorheen alle gangetjes. En samen met mama of mama's vriendin van de glijbaan of in het ballenbad!


Volgens mij zou het nog leuker zijn om samen met de nichtjes te gaan. Die zijn nu op een leeftijd dat ze zorgzaam zijn met zo'n peutertje maar toch ook nog zot genoeg om uuuuren lang rond te rennen! Ella was helaas na een uur al bekaf, tsja, ze is ook nog maar twee jaar oud natuurlijk ;-)


Uiteindelijk bleek trouwens dat we de 6 euro voor de speeltuin beter bewaard hadden want Emanuella zat liever buiten aan de ingang op het autootje... Zelfs zonder centjes vond ze het geweldig om aan het stuur te draaien en op de knopjes te drukken. Volgende keer dat ik nog eens iets leuks wil doen met haar ga ik dus gewoon daar even naartoe!

Familiefeest

Voor mijn verjaardag wilde ik graag een heleboel vriendinnen uitnodigen maar jammer genoeg viel mijn verjaardag ietsje te dicht na de geboorte van Joshua... Mijn energielevels zijn nog niet altijd even betrouwbaar dus deden we dit jaar een rustig feestje met enkel familie. Misschien dat ik in april of mei nog wel enkele ladies uitnodig voor een tea party of zoiets!

Chocolade Ganacache taart met framboosjes!

Aan de familie schotelden we verse kippensoep (zalig rustgevend om te maken!), een uitgebreide broodjesmaaltijd en lekkere taart voor. Niet té veel werk maar wel heel gezellig :-)

Kaarsjes uitblazen!

Ik vond het dit jaar echt een leuke verjaardag! Het was wel weer wat werk en geregel om iedereen samen te krijgen en ons huisje in feestsfeer te krijgen, maar we hebben er allemaal van genoten!

Hoe vieren jullie verjaardagen? Iets dat je altijd opnieuw doet, verjaardagstradities?

Ohja, ik weet dat ik er vragen over ga krijgen dus bij deze: ik heb twee verschillende soorten taarten gemaakt - een biscuit met slagroom en fruit en een chocolade-ganache taart met frambozen. Het recept voor die ganachetaart komt op vraag van enkele instagramvolgers eind deze week online! 

2 opmerkingen:

  1. Nogmaals proficiat aan jullie twee :D

    Yes, het recept komt online! Jij bent echt mijn recepteninspiratie!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...