zaterdag 27 februari 2016

Het bol.com event

Een van onze allerlievelingste winkels hier thuis is bol.com. We vinden er bijna altijd wel wat we zoeken en ik lees er zelf heel graag de reviews van andere mensen. Toen ik een paar weken geleden een mailtje kreeg of ik zin had om naar een mommy-blogger workshop te komen van bol.com moest ik dus écht niet twee keer nadenken - een primeur voor zo'n schrikscheet als ik :-)

Simply Emily

Afgelopen donderdag was het zo ver. De auto in met onze kleine man en een bevriende blogster en hop, richting Antwerpen waar we verwacht werden bij Simply Emily. Dat is een superschattig restaurantje waar je quiche en soep kan eten. Heel klein en gezellig en wat een lieve madam staat er daar achter de quiches!! Emily (no kidding!) is zelf mama van een dochtertje, June, en liet haar rechten- en criminologie diploma's achter zich om voor haar droom te gaan. Heerlijk toch!Nieuws van bij Bol.com


We werden onthaald door een heel team van bol.com en echt, zo vriendelijk dat die allemaal waren. Ik ben nog steeds onder de indruk! We werden verwend met heerlijke quiche en soep en degene die niet Bob van dienst was *kuch*Annick*kuch* kreeg zelfs cava. 

De avond was de lancering voor een nieuwe categorie bij bol.com: kleertjes voor baby's en kindjes én een groot zwangerschapsassortiment. Nét te laat voor dat laatste helaas, want er staan een paar prachtige jurken op de website die ik graag gedragen zou hebben met mijn bolle buik!


Het lijkt mij wel echt handig om zo kleertjes te kopen via de vertrouwde website! Zelf shop ik er sowieso graag omdat al mijn gegevens al ingevoerd staan op de website, ik moet enkel de verificatiecode ingeven en *klik* 't is besteld. Misschien ietsje te makkelijk, maar bon ;-) Ook het retourneren is supermakkelijk en gratis, dus als je dan kleertjes zou kopen die niét de juiste maat hebben dan stuur je ze gewoon terug.

Ze proberen daar bij Bol trouwens de volledige winkelervaring mee te geven door een beetje virtuele verkoopster te spelen. Ze bieden je een heleboel pagina's aan met tips en informatie voor hoe je de maten uitzoekt en de laatste trends in kinderkleertjes en inspiratiepagina's! Echt superleuk gedaan.

Ik mocht een BV ontmoeten! 


Ze zal er zelf waarschijnlijk mee lachen maar allez, een BV ontmoeten doe je niet elke dag. Erika Van Tielen kwam ons tips geven over online shoppen, foto's trekken van je kinderen en stylingtips. Het is duidelijk dat ze van lijstjes houdt want alles was supergestructureerd in lijstjes. We onthouden vooral "soms moet je je kinderen gewoon omkopen" hihi :-)

Erika zelf was trouwens echt superlief en toegankelijk. gewoon een toffe mede-mama! Uiteindelijk zijn al die mama's gewoon allemaal wel wat hetzelfde diep vanbinnen.

En naast mamablogger Erika mocht ik nog enkele andere bloggers ontmoeten, zo praatte ik een tijdje met Nele van MamaExpert en Britt van Moms & More. Soms sta ik echt te kijken van wat mensen kunnen doen met het bloggersplatform! Kirsten van The Gentlemom bijvoorbeeld was er ook, wie haar niet kent heeft al een tijdje geen tijdschriften of kranten meer geopend. Een klein beetje intimiderend was het allemaal wel want ik was zelfs een peanut-blogje vergeleken met die ladies daar.

Met blogger-buddy Annick van De Wereld van Arthur

Een dikke merci aan het team van Bol.com en Team Lewis dat ik er bij mocht zijn! Ik voelde mij vereerd om zo verwend te worden met al dat moois en lekkers en alle tips. Je kan alle tips van Erika trouwens nalezen op haar website.

Q: Zou je zelf online kleertjes voor kindjes of voor je zwangerschap kopen? En vind je bol.com daar de juiste plek voor?

5 opmerkingen:

 1. :)))) (Ik moest echt lachen!) Liefs van een gewone, mede-mama! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar doen we't voor hè Erika ;)
   Hopelijk tot nog eens! Het was superleuk om je te ontmoeten :)

   Verwijderen
 2. Ik vind bol.com een beetje een maffe plek voor babykleertjes, maar anderzijds worden ze wel steeds meer een winkel van Sinkel waar je voor van alles terecht kan.

  En het lijkt me een leuk uitje : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuk :) Ik ga niet graag winkelen dus als 't online kan, yes please! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en of ik 'soms' wel iets koop bij bol.com woepsie dat is inderdaad té gemakkelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...