vrijdag 19 februari 2016

Betaalbare lentedecoratie

De verjaardagsfeesten zijn voorbij, alle versieringen en kaartjes opgeruimd - tijd om de lente in huis te halen! En gelukkig is dat tegenwoordig zooo simpel met winkels als de Action of de Wibra. Voor enkele euro's kan je heel je interieur omgooien.

Decoreren voor de lente


Tot nu toe kocht ik nog nooit echte lente-artikelen omdat we nog zo veel te verbouwen hadden. Ik vond het wat sneu om daar geld in te steken als het toch niet zou opvallen in alle verbouwrommel...

Maar dit jaar is het anders! De keuken is al een heel stuk gevorderd (ja, ja, ik weet het, een update komt er aan zodra het rustig en licht genoeg is om foto's te maken!) en dat geeft onze leefruimte meteen een totaal ander uitzicht.Betaalbare spulletjes in de Wibra en Action!

Dus op naar de Action en Wibra dan maar :-) Ik deel vandaag vooral onze schouw, aangezien dat een beetje het belangrijkste decoratiestukje is voorlopig. Dat, en onze grote TV-kast maar daar ben ik bezig met kaders uit te proberen, zodra ik daar verder mee ben zal ik dat ook wel delen.

Ik kocht in de Wibra een kadertje met gouden hartje en "You're looking gorgeous today!" (2,99 euro) en een superschattig wollen/houten schaapje (2,49 euro). Er waren nog héél veel leuke dingetjes (zéker voor kinderkamers!!) maar ik durf nooit veel te kopen voor mezelf. Voor een vriendin die bijna gaat bevallen vond ik nog wat leuke kleinigheden die ik later wel zal delen als dat cadeautje is afgegeven.In de Action vond ik een mooie witte craquelé kandelaar (2,99 euro) en daarop zette ik een houten vogelhuisje (1,49 euro). Ik kocht ook nog wat keramieken vogeltjes voor buiten (1,59 euro) want dat vind ik superschattig! En een mooi keramieken bloempotje (1,99 euro). Dat laatste heeft nog geen plekje gekregen maar dat komt wel.De overige decoraties die je op de foto's kan zien had ik al en komen allemaal van de Action. Ik koop niet graag te veel tegelijk want zoals ik al zei kan ik nooit veel voor mezelf te kopen. Ik geef liever geld uit aan cadeautjes haha!


Waar kopen jullie leuke decoratie? Doen jullie iets speciaals om je huis een beetje meer lentegevoel te geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...