donderdag 14 januari 2016

Thee met een boostje!

We zijn alweer in de derde maand van het thee-abonnementje dat ik van Thee met een Verhaal mocht testen! De laatste officiële test-maand dus. Dit was de doos met "Goede voornemens", oftewel gezonde theetjes die je een boost geven! Voor mij kwam dit echt op het juiste moment want zo na de bevalling en een zieke peuter enzo waren (en zijn) boostjes echt wel zeer welkom...

En wat ook heel welkom was... het lekkere Kerstcadeautje dat in de doos zat! Een chocolade nijlpaardje, supercute :-)

Jahaha, een écht nijlpaardje dus!
Merci Jess!!

Op naar de theetjes!

Allemaal onbekende thees met vreemde namen maar dat vind ik wel eens leuk.

Honeybush
Ik begon met Honeybush omdat die naam zo lekker klinkt. Jawel, ik kies thee op basis van de naam. Wijn ook trouwens... Deze thee lijkt wat op rooibos maar ik ben zelf niet zo heel zot van rooibos maar wél van deze thee! Deze is namelijk wat zachter, zo zonder dat scherpe kantje van de rooibos.

Thee en een baby - altijd goed!!

Boost & Energy
Dan probeerde ik de Boost & Energy en alleen al de geur verzekerde mij er van dat ik dit een toppertje zou vinden. Citroengras! Altijd goed hier! En jawel, deze thee was mijn favoriet. Het bleek een mix te zijn van verschillende thees, maar ik vond dat het echt goed te smaken was dat er groene thee en citroengras in zat. Heel lekker!

Lapacho
Vervolgens ging ik de Lapacho testen. Het leek erg op de Honeybush, een zachte smaak en ook wat zoeter doordat er zoethout in zit. De thee zelf heeft een heel grappige textuur, het leek wat op takjes! Opnieuw erg lekkere thee. Go Jessica ;-)

De laatste twee die ik probeerde waren donkerdere thees en dat is sowieso minder mijn ding. Ze waren allebei wel lekker maar als ik mag kiezen ga ik zonder nadenken voor de groene met citroen(gras) haha!


Puehr Mini Tuo Cha

Puehr Mini Tuo Cha
Wat een naam! Superspeciaal, en de vorm is ook heel speciaal. De theeblaadjes zijn geperst in de vorm van een vogelnestje! Heel bijzonder. Je moet deze thee eerst "wassen" door ze kort te laten infuseren en het eerste water dan weg te gieten. Vervolgens kan je dan gewoon thee zetten.
Ik vond de thee wel ok maar zoals ik al zei, donkere thee is niet zo mijn ding.

Yerba Mate
De Yerba Mate was de laatste thee uit de doos. De geur trok mij niet zo aan maar de smaak was verrassend fris! Ook al ging het hier om een donkerdere thee, toch heb ik er met smaak van kunnen drinken.


Ik weet nog niet wat er in de doos van januari zit maar als je die graag wil bestellen ga je snel moeten zijn, de dozen worden normaal verzonden rond de 15e!
En nog een leuk nieuwtje voor mij: blijkbaar zijn er al verschillende mensen die via mijn blog iets besteld hebben en daarom (en ook omdat Jessica gewoon echt superlief is!) krijg ik er drie maanden bij! Woohoow! 

Bij deze dus een dikke merci aan mijn lieve lezers en aan de superlieve Jessica van Thee met een Verhaal!! 

1 opmerking:

  1. Grappig al die verschillende smaken. Ik vind de namen zo leuk! Zelf drink ik graag Pickwick kersenthee.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...