maandag 18 januari 2016

Blue Monday?!

De derde maandag van januari wordt ook wel Blue Monday genoemd. Een dag waarop veel mensen een dipje hebben... Midden in de winter, de leuke feesten liggen achter ons en de lente ligt nog vér voor ons, de goede voornemens zijn vaak al aan de verliezende hand...  

Maar vandaag kan ik een beetje genieten! 

Afgelopen week besloot Ella om eens lekker buikgriep te krijgen. Opstaan 's nachts (met veel dank aan de lieve echtgenoot die mij liet slapen en die enkele daagjes verlof nam om mij niet meteen met een zieke peuter en kleine baby alleen te laten! Mijn held!!), talloze keren overgeven, diarree... Ik bespaar jullie de details maar het was niét gezellig. 

En vrijdagavond voelde Jeff zich plots ook niet zo goed... Zaterdag bleek dat dan ook nog eens slechter te worden en voila, ik zat met een zieke peuter en een zieke man. De baby besloot dat hij net als de rest wat extra mamatijd wilde en voila, het was een weekend om ù tegen te zeggen!

Maandag - Jeff weer aan het werk, Ella naar de opvang en ik kan eindelijk even alleen zijn! Enfin, Joshua wil eigenlijk liever ook nog wat bij mama zijn maar zo af en toe lukt het toch om hem even neer te leggen en zelf iets te eten (woohoow!) of te douchen (scooore!!!). Ondertussen kijk ik naar Jane the Virgin (serie in telenovellestijl, best grappig), heb ik tijd om gewoon te lezen en om de was te doen die dit weekend bleef liggen. De rest kan wel wachten.

Jawel, ik geniet wel van mijn Blue Monday ;-)

Hoe gaat het bij jullie? Dipjes of ook juist een dag om van te genieten?

6 opmerkingen:

 1. Een chilldag. :) Ik moest thuisblijven omdat de OM gesloten was, maar dat was een geluk door een ongeluk. Gisteren keihard door mijn rug gegaan, dus vandaag naar de chiropractor. :)

  Hopelijk zijn jullie er allemaal door nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf nog geen last gehad. Joshua precies wel wat maar die hing dan gewoon op mij en dan was het ook goed ;-)
   Ohnee, door je rug gegaan, hoe komt het?!

   Verwijderen
  2. Ik moest voor het douchen een handdoek uit de kast halen... :P

   Verwijderen
 2. Ik had er nog nooit van gehoord maar hier ook wel van toepassing.... Man naar Amerika vertrokken, zelf ziek aan het worden, dedagmoederdie belde dat florian met koorts zat om hem dan te gaan halen en een hoopje ellende te vinden... Noodoplossingen bedenken voor opvang... Blue was maandag zeker en de rest van de week waarschijnlijk ook :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohnee seg :( En dat lijkt me zo moeilijk als je man zo vaak voor een langere tijd weg is, ik zou dat totaal niet zien zitten! Heel veel sterkte!

   Verwijderen
 3. Mijn man was vorige week ook ziek. Ik geniet er ook van dat hij nu weer normaal aan het werk is.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...