donderdag 1 oktober 2015

So much to do and so little time!

Op mijn vorige (Engelstalige) blog schreef ik tijdens mijn zwangerschap van Ella af en toe neer wat ik nog moest doen "voor de baby kwam". Dat waren heel populaire postjes want mensen vonden het dan héél leuk om mij aan die lijstjes te houden. Tof jong, tof!

Maar dus, aangezien we nog 3 maanden hebben voor onze baby boy er is, besloot ik toch ook nog eens neer te pennen wat ik nog moet doen. Ik werk nog zo'n twee maanden en vanaf december ga ik lekker in verlof. Oktober zal ook nog vooral gevuld zijn met keukengedoe dus ik vermoed dat ik niet meteen superveel vooruitgang zal maken maar soit...


Babydingen:
* Naam vastleggen, dat is blijkbaar een moeilijke... Jongens zijn moeilijk!

* Geboortekaartje zoeken/bedenken en maken. We houden wel van fotokaartjes dus waarschijnlijk gaat de baby er wel op staan.

* Doopsuikertjes: bedenken, kopen, samenstellen... Again, ik vind jongens hier véél moeilijker in dan meisjes! Er is superveel knutselmateriaal met bloemekes enzo maar voor jongens??? Enfin, tijd genoeg :-)

* Eerste kleertjes kopen / de dozen met Ella's kleertjes doornemen om te zien wat er ook voor jongetjes leuk is en de nodig spulletjes wassen. Ik heb ook al een aantal leuke dingen gekregen dus die ga ik ook eens sorteren en doornemen.


Huis:
* Keuken verbouwen --> updates hier en hier

* Onze slaapkamer terug leegruimen van alle verbouwrommel en zéér grondig kuisen. Echt, verbouwen is zo'n vuil gedoe! O-ve-ral stof en vies en bleh!!!

* Onze slaapkamer herorganiseren voor babybedje en babybedje klaarzetten

* Kamertje voor de kindjes verven -> met dank aan mama en papa die dit voor ons gedaan hebben!

* Kleerkast zoeken voor Ella. Tot nu toe lagen haar kleertjes bij de aankleedtafel maar ze passen daar al een tijdje niet meer allemaal op. En nu mogen daar de babykleertjes komen! Dus, tijd voor een kleerkast voor Ella.


Extra
* Fotoshoot: familie & zwangerschaps-shoot :-)

* Op tijd decoreren voor Kerst! Tzal krap worden dit jaar haha :-)

* Een photo gallery maken voor onze living. Manman, ik vind dat eigenlijk wel erg griezelig... Kan je daar iets fout mee doen of is dat altijd wel mooi?

Zo en nu is't aftellen! 3 maanden. 13 weken (ofja, bij Ella was't nu nog 12 weken!).
Vergeet ik nog iets belangrijks???

4 opmerkingen:

 1. Als je een fotograaf of grafisch designer nodig hebt, je weet ons wonen hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 13 weken dat klinkt al niet lang meer hé!
  ik ken hier alles over verbouwstof ...

  jongens zijn leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jongens vond ik al die dingen ook veel moeilijker dan voor meisjes! Het kaartje is er uiteindelijk eentje geworden met Elisa op, evenals de doopduikerdoosjes. En toen ik eerste kleertjes ging gaan kopen vond ik de meisjesspullen zoveel keer mooier dan de pakjes voor de jongens... Jongens zijn inderdaad moeilijker... Tot ze er effectief zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, jongensnamen zijn idd echt moeilijk. Wij zijn totaal nog niet met kinderen bezig maar hebben het wel al eens over namen gehad. Een meisjesnaam was in een mum van tijd gekozen. Een jongensnaam... Hebben we na bijna 2 jaar getrouwd zijn nog altijd niet bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...