maandag 5 oktober 2015

Goesting in een bloggersdate!

Zondag, zondag - het was me een dag!

Ik had om twee uur afgesproken met enkele mensen die ik bijna uitsluitend van't internet ken... Allezja, geen zorgen, ik kende er enkelen ook al in't echt. En voor zo ver ik weet zijn het geen huurmoordenaars ;-)

Dé uitnodiging! Annick koos de locatie én besloot er een handwritten uitnodiging aan te koppelen :-)

Ik sprak namelijk af met Sofie van Our Happily Ever After - die ik ondertussen al zo'n 10 jaar ken, zotjes! Dat contact was altijd een beetje uit de verte maar sinds de laatste jaren (dank u wel aan de kindjes!) hebben we regelmatig contact.
Dan was er nog Annick van De Wereld van Arthur waar ik al eens mee naar de Ikea ben geweest.
Joyce van Huizeke Sluizeken waar ik al twee taarten voor gemaakt heb (hé die staan hier nog nergens op de blog!).
En dan last but not least de voor mij het meest onbekende Sarah van Little Family of 3 die een dochtertje heeft van ongeveer dezelfde leeftijd als ons Ellatje.
We misten onze lieve Inge van La Vie en Mama wel maar die zal er op een volgende meeting wel bij zijn :-)

Je ziet voor mij Annick, tegenover mij Joyce, voor haar zit Sarah en helemaal vooraan Sofie

Een echte bloggermeeting dus. We spraken af in Gent, een stad die nog steeds een stukje van mijn hart heeft. Zeker op zonovergoten herfstdagen :-) Mijn eerste jaar als getrouwde vrouw met een eigen huishouden en man om voor te zorgen speelde zich namelijk voornamelijk af in centrum Gent.

We spraken af bij Goesting, een soort taart- en koffiezaakje aan het water. Ik was weer veel te vroeg, uiteraard, en sprong dan maar even binnen bij Dille en Kamille dat zich net naast het taartzaakje bevindt. Toen ik even later naar buiten keek zag ik Annick staan draaien voor de deur dus ben ik haar maar gaan vervoegen!

Een kleine twintig minuten laten (a-hum, we kijken naar niemand Sofie!) zaten we met z'n allen aan een lange houten tafel het uitgebreide taartmenu te bestuderen. Het "verwenbordje" sprong meteen in het oog maar daar stond ook chocomousse en tiramisu enzo op dus dat durfde ik eerst niet te nemen. Tot de vriendelijke serveerster ons verzekerde dat alles gemaakt wordt met gepasteuriseerde eitjes! Woohoow! Aangezien iedereen het verwenbordje nam ben ik daar ook maar voor gegaan. 't zou maar jammer zijn als ik enkel een brownie zou genomen hebben en de rest zo'n overheerlijk bordje!!

Njammm!! 
De Limoncello liet ik wijselijk aan mij voorbijgaan!

Ik nam er mijn favoriete theetje bij, groene thee met citrus. Vérse thee dan nog wel. Fancy! De kopjes vond ik niet zo handig (of mooi) maar het was lekker en dat is het belangrijkste, toch?

En waar praten bloggers zoal over? Oh the usual! Onze kindjes, beroepen, ... blogpostjes, bloggroepjes, bekende bloggers, blogconferenties, blogwidgets, Google Analytics, ... Ik had het gevoel dat ik de enige was die er niet altijd even veel van op de hoogte was maar wel heel interessant om te horen hoe anderen hun blog aanpakken en hoe je het ook wat "professioneler" kan maken als je dat wil.

Het was een dag die ik zo opnieuw zou doen! Leuke dames ontmoeten, gezellig babbelen, thuiskomen bij een superlief schatje dat haar mama gemist heeft... Yep, daar moet ik geen twee keer over nadenken :-)

Oeh en nog een kleintje: Ik kreeg een cadeautje!!! Ofja, babyboy kreeg een cadeautje :-)
Bedankt Annick!!! We feel so loved!4 opmerkingen:

  1. Dat ziet er fijn uit! En vooral ook lekkerrrrrrrr!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jammer dat ik het gemist heb! Het zag et daar enorm gezellig en lekker uit! Aan de mails te lezen die passeren trouwens ook leerrijk. Ik ging je kunnen vervoegen in het niet van alles op de hoogte zijn :) Hopelijk tot een volgende!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...