maandag 12 oktober 2015

Dag van de onthaalouder

Vandaag was het de dag van de onthaalouder!Een jaar geleden wist ik zelfs niet dat we een onthaalmoeder gingen nodig hebben... Ik ging nog een tijdje thuisblijven bij mijn dochter. Tot mijn peuter zich begon te vervelen bij mama alleen en ik ineens een mooie jobaanbieding kreeg!

Het was een beetje een race tegen de tijd om zo snel mogelijk iemand te vinden die Ella er metéén (als in - NU) bij kon nemen. En dan nog liefst iemand waar wij ons goed bij voelden (duh, anders zouden we ons kind niet achterlaten!). Iemand die goed met kindjes om kan, de nodige structuur heeft, en streng maar liefdevol is.

Er bleek één plekje te zijn in ons dorp. Maar dat bleek dé perfecte match voor ons te zijn! We voelden ons meteen op ons gemak en Ella begon te spelen zonder nog naar ons om te kijken. Yep...

7,5 maand later zijn we nog steeds over the moon met onze Sofie! Ik zal er niet te veel over uitwijden want dat zal ze waarschijnlijk niet zo leuk vinden maar wij zijn SUPER content.

En dat mag gezegd worden.
Zeker op de dag van de onthaalouder.

Merci Sofie!


3 opmerkingen:

 1. Hartelijk dank Evelien , ik ben ook blij om zo een schat van een meisje bij mij te hebben eentje die deugeniet kan zijn en ook zo een lief meisje eentje die alles goed weet ( niet veel nodig om te herhalen of te doen ) . Hartelijk dank voor de prachtige bloemen en de kaart en jullie zijn ook schatten van mensen . ik had ook sebiet een goed gevoel zowel naar jullie als naar dat schattig meisje . Merci

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist dus niet eens dat er zoiets bestond als dag van de onthaalouder... Florian voelt zich ondertussen gelukkig ook helemaal thuis bij de dagmoeder, wat een verschil met een jaar geleden. En gelukkig maar want dat is toch wel heel erg belangrijk, he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat het daar ook wat beter gaat! Ik denk dat er ook veel aan het kindje zelf ligt. Sommige kindjes hebben meer nood aan hun mama en anderen zijn wat onafhankelijker. Nuja, Ella ging pas vanaf 13 maanden dus dat is al een verschil natuurlijk!

   Verwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...