woensdag 2 september 2015

De wereld van Evelien!

Annick van De wereld van Arthur tagde mij voor een tag-blogberichtje! En nu moet ik dat dus invullen he... Ondertussen zijn er al superveel ingevulde lijstjes voorbijgekomen van andere blogs dus sorry voor degenen die dit al 100x hebben moeten doorworstelen :-)

Ik vulde de vraagjes maandag al in maar ik kreeg het nu pas online!

1. Heb je huisdieren?
Ons konijn Witje dat maar niet wil sterven. Mijn lieveling-Janneman is gestorven ondanks dat ik er supergoed voor zorgde... En voor Witje zorgen we echt niét en dat beest gaat maar niet dood haha! Het loopt vrolijk rond in de tuin, graaft holletjes, legt drolletjes en verwoest ons gazon. Prima voor ons :-)
Dan ook nog vier kippen die zalige eitjes leggen (ik mis zachtgekookte eitjes het allermeeste tijdens mijn zwangerschap :-( ) en die ons van een heleboel groenafval verlossen.

2. Noem drie dingen op die het dichtst bij je zijn.
Mijn GSM, mijn laptop (duh) en om de één of andere reden ook mijn sleutels?

3. Hoe is het weer nu?
Warm en zonnig. Er wordt onweer voorspeld maar daar heb ik dus nog niks van gezien.

4. Rij je met de auto?  Zo ja, heb je al eens een ongeluk gehad?
Ja ik rij dagelijks met de auto en nee, nog nooit iets aan de hand gehad! Daardoor vind ik mezelf best wel een goede chauffeuse maar misschien denken anderen daar anders over ;-)

5. Hoe laat was je deze morgen wakker?
Kwart voor zeven, met het heerlijke besef dat ik niét ben moeten opstaan want dat ons meisje nog lekker lag te pitten!

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Vanochtend :-)

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Film, film, filmmm... Ik dénk The Perks of being a Wallflower. Maar ik kijk niet vaak films, veel meer series!

8. Wat staat er in je laatste sms’je?
"Donor, help je ons deze week met je bloedgift?..."
En nope, ik kan niet helpen want ik ben zwanger... Sorryyyyy... Ik mag al meer dan twee jaar niet doneren en ik vind dat eigenlijk superjammer!


9. Wat is je ringtone?
Ik heb het speciaal opgezocht: Huawei Tune Piano!

10. Ben je al eens in een ander land geweest?
Even denken... Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Barbados, Tunesië, Italië, Oostenrijk en ergens eens een korte trip naar Spanje toen we in Frankrijk logeerden. Ik dénk dat het dat is??

11. Hou je van sushi?
Neen. Neen... Neeeeennnnn. Sorry zus :-)

12. Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?
Nope.

13. Waar doe je je boodschappen?
Ik ga 1-2 keer per week naar de Aldi en dat vul ik dan aan met speciallekes uit de Albert Heijn. Ze hebben daar supergoedkoop en lékkerrrr vlees en dingen zoals supergoedkope havermout ;-)

14. Heb je broers en zussen?
Grote broer Ruben, "kleine" broer Levi en zus Hannah.

15. Heb je een computer of een laptop?
Laptop(s). Eentje voor het werk en eentje voor privé en dan heeft Jeff een oude van zijn werk en een nieuwe van zijn werk. Jaja...

16. Hoe oud zal je zijn de volgende keer dat je je verjaardag mag vieren?
27 :-)

17. Draag je een bril of lenzen?
Lenzen want zonder lenzen voel ik mij echt niet wakker en levendig.

18. Verf je je haar?
NOOIT! Allezja, toch niet zolang ik de grijze haren kan uittrekken zonder kaal te worden. Ik hou van mijn natuurlijke haarkleur: warm-bruin met gouden tinten!

19.Wat ben je vandaag nog van plan?
Sebiet naar de psycholoog (zo gaat dat dan als je te vaak jankt bij de gynaecoloog), gerief naar de schoonouders brengen om er te gaan logeren, Ellatje halen *hartjes alom* en wachten op de liefste man van de wereld. En vanavond misschien een afleveringske van de serie-van't-moment (Arne Dahl).

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Vandaag. Nu net. Het tweedehands gasfornuis met dubbele oven en gouden knopkes waar we voor gemaild hebben was er niet meer. Geldige reden in my book!

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Pizza Hawaii. Eigenlijk moet ik zelfs niet meer op de menukaart kijken, ik neem al-tijd pizza hawaii. Of als dat er niet is dan heet het pizza tropical of zoiets. Ananas en ham dus :) En liefst ook véél mozzarella, mmm... We zijn hier echt wel pizza-eters :-p

22. Eet je liefst een hamburger of een cheeseburger?
Home-made hamburgers all the way! Maar zo'n Mc-Do euro-deal cheeseburger gaat er ook wel in. Wel oppassen want soms betaal je 1 euro en soms 2 euro voor dezelfde cheeseburger he! Ze zijn zo stiekem om dat af en toe te veranderen... snoodaards...

23. Heb je al eens een nachtje doorgetrokken?
Jawel! In mijn I'm-so-in-love fase heb ik dat wel eens gedaan. Of in mijn studeerfase misschien ook wel, want ik studeer zooooveel beter onder druk ;-) En ook sinds ik mama ben is het al een paar keer voorgevallen! Geweldig toch, kindjes ;-)

24. Wat is de kleur van je ogen?
Blauw-met grijs en een beetje groen.

25. Merk je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?
Euhm, verschil of niet maar cola-toestanden vind ik niet drinkbaar. Iced Tea of - als het echt moet - Fanta, çava. Maar Cola en Pepsi enzo is allemaal even vies ;-)

En dan taggen, tsja, mijn favoriete bloggers zijn al getagd en hebben de vragenlijst al gedaan. Voel je vrij om in de comments een linkje te zetten naar je antwoorden :-)

4 opmerkingen:

 1. Hooray voor fanta. Af en toe. En hooray voor goeie chauffeuses. Vooral voor het woord dan. :) En hooray voor psychologen. Misschien moet ik mijn random-concept toch eens online gooien...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh ik ben ook vandaag begonnen met invullen! En ik weet ook nog niet wie ik ga taggen want iedereen lijkt de lijst al te hebben ingevuld :-) Ik vind je titel wel leuk misschien steel ik hem wel ;) Tsja dat zwanger zijn en die hormonen hé, ik heb ook veel gehuild en nog voor de grootste domme dingen eerst... Gelukkig maar één keer bij de gynaecoloog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joat hier is't wel wat anders :p Elke keer bij de gyn (we zitten nu aan 4 keer zeker?), bij de huisarts afgelopen week, gisteren op de materniteit en natuurlijk bij de psycholoog haha! Hoort er wel wat bij zeker? ;-)

   Verwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...