donderdag 25 juni 2015

We love you already

Ik dacht nog "ahja, dat is wat Adrianna bedoelde met "dat streepje dat je hersenen zien waar zogezegd het tweede streepje gaat komen". Het verschijnt niet écht maar je hormonen bereiden zich voor op de mogelijkheid van een positieve test. No big deal,  gewoon even afwachten.

Na een paar seconden kreeg ik het onbehaaglijke gevoel dat ik het streepje toch net wat langer en duidelijker zag dan je zou denken. Ik hield het in het licht en vond het nog nét twijfelachtig genoeg om niet meteen te beginnen flippen. Stiekem hoorde ik een klein stemmetje in mijn achterhoofd "een héél licht streepje is toch ook écht een streepje".

En het bleef bij een heel licht streepje. .
In een moment van onverwachtse paniek sprong ik de auto in. "Die Action-testen werken waarschijnlijk niet goed, ik haal mij een échte (lees: dure) test".

Zo gezegd zo gedaan. Proberen om toch bewust op te letten op de weg, Kruidvat in, Kruidvat uit, ondertussen nog een flesje water leegdrinken. Niet tegen de paaltjes voor ons huis botsen. En ook niet tegen de geparkeerde auto.

En daar stond het.
1-2 weken geleden zwanger geworden. Oftewel zo'n 4 weken zwanger.

* * * * *

Dat is ondertussen al een dikke twee maanden geleden.

Mijn kleine meisje wordt grote zus.
We worden nog een keer mama en papa.
Mamzella Family, Party of 4 - wordt verwacht eind december 2015

Baby, we love you already.


3 opmerkingen:

  1. Die testen!!! Bij Elisa was het ook nog pril en daardoor een vaag streepje... Mijn man geloofde zelfs niet dat er wel degelijk een streepje stond :-)
    Nog eens een dikke proficiat hoor! En hopelijk een zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...