dinsdag 30 juni 2015

Taking Stock - Juni

Drinking
Vooral ijskoud water met veel ijsblokjes en een rietje. 

Loving
Hoe groot ons Ellatje wordt! Ze is al zo flink en begrijpt zooo veel en kan ook al heel goed uitleggen wat ze wil. Als ik er aan denk dat ze grote zus wordt, smelt mijn hart een beetje...Cleaning 
Wasda?! Ik ben serieus aan't denken om een poetsvrouw onder de arm te nemen want ik kom er gewoon echt niet toe... Woeps...

Wanting 
Meer energie. Seriously, waar is mijn energie naartoe? Normaal heb je in het tweede trimester weer wél energie maar 't is nog vér te zoeken! (slik - - ik zit al in het tweede trimester van de zwangerschap!!)


Renovating 
Zelf? Nikske... Maar mijn ouders hebben voorgesteld om als cadeautje voor Ella en Baby2 de kinderkamer te verven en een nieuwe vloer te leggen. Altijd mooi meegenomen ;-) 


Growing 
A baby!!! Nog steeds moeilijk om te bevatten maar mijn kleren liegen er niet meer om... Ik pas officieel niet meer in iets anders dan een jurk.

Op 18 juni was ons kleintje al iets meer dan 6cm lang :-)

Missing
Mijn energie... Maar dat zei ik al, geloof ik;

Eating
Net zoals bij mijn vorige zwangerschap is eten een probleem. Allezja, het eten op zich niet, wel het denken over wat ik moet eten. Zet een bord voor mijn neus en dan is het geen probleem maar zo bedenken wat ik moet koken en het koken zelf... Pfff...

Following
The Busy Budgeting Mama. Echt, volgens mij is ze niet écht ofzo... Zo veel energie! Superzwanger! Drie kids rondlopen! En blij-ven gaan met die banaan! Heldin!! 

Watching
Miss Fisher's Murder Mysteries. Niet te veel na elkaar kijken want zo spannend is het nu ook weer niet. Gewoon wel een leuke ontspannende whodunnit-serie à la Agatha Christie.


Taking stock is een bekende blogger-format waarbij je allerlei kleine updates geeft.
De vorige editie van Taking Stock kan je hier vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...