maandag 9 maart 2015

De eerste werkweek zit er op en jawel, we leven nog!

Jawel, mijn eerste werkweek zit er op! Een goedgevulde week vol meetings om mensen en projecten te leren kennen. Ik denk dat ik mijn draai nog wat moet zoeken maar het komt wel in orde.

We hebben ook een toffe onthaalmoeder gevonden die meteen een plaatsje vrij had. En dat ondanks de lange wachtrijen!! Ze doet mij wat denken aan mijn eigen mama die ook onthaalmoeder was vroeger, dus we zijn er van overtuigd dat Ellatje in goede handen zal zijn. Jawel, we zijn hier een gezegend gezin :-)


De afgelopen twee weken kwam mijn zusje trouwens al voor Nanny spelen, wat ook een geweldige oplossing was! Ik moest van hot naar her voor afspraken, meetings, contracten tekenen, auto ophalen, ... en Ella kon lekker met haar tante "Nanna" spelen zonder dat ik mij zorgen moest maken! Stiekem heb ik ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens in mijn eentje te gaan shoppen (hoera!!!). Ella was tot nu toe mijn shopbuddy maar 't is precies toch ook wel eens tof om in mijn eentje kleren te passen! En jawel, kleren heb ik wel nodig voor de nieuwe job... Thuisblijfmama of communicatieverantwoordelijke is toch nog nét een iets andere kledingstijl. ;-)

Ik heb het gevoel dat het nog niet 100% is doorgedrongen dat ik zo ineens van de ene op de andere dag een job heb. Verandert dat gevoel nog?? Tot nu toe lagen de meetings en dingen die ik moest doen mij echt helemaal, 't is iets dat ik su-per-graag doe! Misschien dat het daarom ook niet echt aanvoelt als "werk"?

 Ella ging in onze kerk ook al eens wennen bij de crèche!
Su-per-tof! Ze wilde niet meer weg!!

Enfin, we zien wel.
Het enige negatievere puntje is dat ik mijn meisje nu wat meer zal moeten missen maar ze heeft het wel super naar haar zin bij haar Nanna. En vanaf volgende week kan ze lekker spelen met de lieve kindjes bij de onthaalmoeder.

Ze heeft er  de poppen en de boekjes al ontdekt en dacht "what more can you want?!"
Jeff was trouwens super onder de indruk van de georganiseerdheid en kindgerichtheid van onthaalmama Sofie! We moeten alleen nog eens vragen hoe ze denkt over wasbare doekjes en luiers haha! Eens zien hoe ver we haar daarin mee krijgen :-)

Ik zou zo zeggen: alles is voor de moment oppietoppie in Mamzella-land!
Thank You, Jesus :-)


6 opmerkingen:

 1. Wat de wasbare luiers in de opvang betreft: onze onthaalmoeder is mijn tante en zij was er eerst niet voor te vinden. Maar toen ze ontdekte dat we niet met papieren inlegvelletjes werken en ze alles dus gewoon in zijn geheel in de luieremmer mag gooien, heeft ze er geen enkel probleem meer mee. :) Wasbare doekjes gebruiken wij niet in de opvang omdat dat mij veel geregel leek. Maar misschien moet ik daar toch eens voor kijken. Ik moet toch elk avond de luiers aanvullen in de luiertas, eigenlijk kan ik dan evengoed de mini-wetbag ook vervullen met een paar doekjes he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Damn zeg, wat een fouten in mijn comment. Ik bedoel dus: "elkE avond" en "hervullen". :) Die laatste was een autocorrect. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij te horen dat je het "overleefd" hebt... Maar vooral dat je je geamuseerd hebt! Want ook al is het werk het is inderdaad wel belangrijk dat je het graag doet. Hopelijk doet Ella het goed bij de onthaalmoeder (want ik weet helaas hoe moeilijk het is als het daar niet lukt) en vind jij verder je draai op je werk.
  En oh ja... hoera voor alleen gaan shoppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt fijn dat het zo goed is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mag ik vragen van waar de beslissing om terug aan het werk te gaan? Benieuwd😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tine! Ik kreeg een supermooi aanbod dat ik eigenlijk niet kon afwijzen. Een perfecte job, mooie voordelen, 3 dagen per week zodat ik wel genoeg tijd heb voor mijn gezin, ik mag zelf kiezen waar/wanneer ik werk... An offer I couldn't refuse ;-)
   Als ik zelf een jobke mocht samenstellen zou dit het zo ongeveer zijn denk ik. Dus dan grijpen we die kans!

   Verwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...