dinsdag 3 maart 2015

Big changes!!!

Grote veranderingen ten huize Mamzella!!

Ik ben niet langer fulltime thuisblijfmama maar ik mag part-time aan de slag bij de beroepsfederatie voor contactcenters als hun marketing, communicatie en event verantwoordelijke! Vooral die events zullen écht wel spannend worden...

Foto via instagram @dressforwork

Veel thuiswerk, veel leuke contacten, veel organisatie en planning en ik vind het su-per-spannend en su-per-LEUK!! Wie weet waar we zo nog eens uitkomen...

Tips voor een beginnende werkende mama??
Behalve dat ik moet blijven ademen enzo ;-) 
 

5 opmerkingen:

 1. plannen, plannen en nog een plannen. En communicatie. Zo zijt ge zeker dat uw huishouden blijft draaien. Kwestie dat iedereen eten en propere kleren en al heeft :)
  En vooral: don't panic. Die eerste weken zullen waarschijnlijk hectisch worden à la 'OMG waar ben ik aan begonnen', maar daarna zult ge uw routine wel vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst en vooral een dikke proficiat on the new job :-) Lijkt me inderdaad superleuk en spannend. Laat het vooral wat op je afkomen de eerste dagen zou ik zo zeggen. Ik denk dat het vooral belangrijk is om je te organiseren op de dagen dat je wel thuis bent zoals bv al een ovenschotel maken die je dan snel kunt opwarmen op de dagen die je wel moet werken. En ook alles wat klaarzetten de avond voordien zodat de ochtendrush wat rustiger verloopt. Maar voor de rest: geniet er vooral van en je zult wel snel uw draai vinden, vermoed ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend!!!!!!
  Dikke proficiat in ieder geval!! Tips momenteel nog niet behalve blijven ademen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...