dinsdag 18 november 2014

Netflix-picks

Jullie kennen het ondertussen vast wel: netflix! Films en series waaruit je kan kiezen en zo veel kijken als je maar wil. En't zijn er véél!

Jeff en ik hebben het al een tijdje en soms weet ik zelf niet wat te kijken omdat het aanbod zó groot is. Daarom vind ik netflix-picks lijstjes wel tof! En aangezien er vast nog meer mensen zijn zoals ik, bij deze dus mijn netflix picks!!

1. Once upon a time

Alle mogelijke sprookjes (dat had je vast niet geraden!), Disneyfilms en volksverhalen in één verhaal gegoten. Yes, please! Ik vind het zalig om te zien hoe de verhalen in elkaar gepast worden. Een rustig serietje, niet al te veel spanning (wel een beetje uiteraard want het is een avonturenverhaal) en gewoon lekker entertainment. Zeker ook ok voor (iets oudere) kindjes!
Ik keek het vooral tijdens mijn zwangerschap terwijl ik aan't haken was. En nu zit ik te wachten op het volgende seizoen, zucht!

2. Downton Abbey


Een populaire serie bij de dames! En what's not to like? Engeland in de jaren stillekes, de klassenverschillen en liefdesverhalen... Niet heel spannend maar wel ontroerend en heel sjiek gedaan allemaal! De gebouwen en de kostuums, ge-wel-dig! Het voelt echt alsof je een band krijgt met de personages. Misschien ook best zakdoekjes klaarhouden want door die band is het wel even slikken als er iemand sterft ofzo...

3. The Killing 
(de nieuwste versie met de rosse madam)

Waar de vorige serietjes niet zo spannend waren is dit wel even anders. Een detective-serie waarvan je liefst alles achtereen bekijkt omdat je gewoon moét weten wat er verder gebeurt. Maar dat is niet echt mogelijk omdat de afleveringen iets te lang duren ;-) Thank God voor lange avonden thuis met een babytje waardoor je toch niet naar buiten kan, hah!
Er zijn verschillende seizoenen en ik vond ze allemaal spannend!

En dan nog even Ella's top pick: Finding Nemo! Ze is niet zo into films of tv maar deze vindt ze wel leuk :-) Of ligt dat vooral aan het feit dat ze dat enkel kijkt als quality time met haar papatje, gezellig in het grote bed, terwijl mama vroeger opstaat om eindelijk rustig te kunnen douchen? Who knows!


Zo, nu weten jullie waar ik graag naar kijk en nu hoop ik keihard op tips!
Laat u vooral gaan in de reacties!

2 opmerkingen:

  1. Ja, Netflix, daar zijn we hier ook heel content mee! Ik ben Downton Abbey beginnen kijken omdat ik hier zo vaak aan de zetel gekluisterd zit omdat de zoon weigert een dutje in zijn bed te doen. Ik ben ook fan maar het is inderdaad meer iets voor vrouwen. The Killing zijn we nu ook net begonnen. Als je houdt van (heel veel) spanning, dan kan ik ook Breaking Bad aanraden, echt een topserie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij keken The Paradise en vonden het jammer dat er niet meer afleveringen waren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...