donderdag 9 oktober 2014

Tuinperikelen

Als verrassingscadeautje kwam mijn schoonpapa gisteren een mand afzetten met veel te veel lekkers... Voor Jeff dan wel te verstaan want die was een beetje jarig. The big 3-0! En Jeff gaat naar zijn werk en zegt "neem maar wat je wil, ik heb op mijn werk ook superveel lekkers", wat een lieverd.

Hij ziet er misschien serieus uit maar het was in een zotte bui dat we deze foto trokken, samen met nog een heleboel anderen die ik liever niet online mag posten ;-)

En toen at ik nét iets teveel (chocolade, mmmm....) en kreeg ik een energie-stoot van jewelste. Ik voelde mij totaal niet meer moe. Ik was toevallig net deze blog aan't lezen en toen dacht ik: Ok!!!! De taak van vandaag is snoeien, dus ga ik snoeien!!!! I can do this!!!! (merk op: een heleboel uitroeptekens!!!)

Ella zat flink buiten op het stoepke te spelen en ik was goed bezig hoewel ik mijn twijfels had over of ik die megastruik nu al moest snoeien of nog even moest wachten "omdat er toch nog wel een aantal bijtjes op zitten en de bijtjes hebben het moeilijk dus als ze die struik nu zo leuk vinden dan kan ik beter even wachten en zo de bijtjes -en bijgevolg heel de wereld- redden, nee?". Ineens begint Ella kei- en keihard te wenen. Ze had ontdekt dat onze voordeur open en toe kan en haar vingertjes waren vast komen te zitten onder de deur... Wel een slimme meid, die dochter van mij!
Snel bevrijden (het was niet zo erg gelukkig), troosten en knuffelen en toen wilde ze in bed.Ik heb dan maar niet verder gedaan met snoeien omdat ik al zo een berg had liggen en de bijtjes dan nog wat meer tijd hadden om hun ding te doen. Volgende maand snoei ik de rest of halen we de struik misschien zelfs helemaal weg, who knows! Ik zou er het liefst een mooi bloemenperkje maken maar misschien is het daar nog wat te vroeg voor in onze tuin-planning?

De kippen zijn alvast zeer tevreden met hun nieuwe doolhof/speeltuin!


2 opmerkingen:

  1. Oh, hier ook de laatste loodjes (ongeveer, voor dit jaar toch) in de tuin. :) Er komt eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kippen kunnen inderdaad lekker spelen en verstoppen in al dat groen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...