maandag 20 oktober 2014

I'm dreaming of a homemade Christmas

Wij gaan dit jaar voor een homemade Christmas!
Dat betekent dat ik ga proberen om zo veel mogelijk (kleine) cadeautjes zelf te maken voor familie, dichte vrienden en de buren.

De meeste plannetjes kan ik natuurlijk nog niet delen omdat de meeste ontvangers deze blog lezen en zoals je begin deze week al kon lezen is het verrassingseffect wel belangrijk ;-)

Voor de buren (die deze blog denk ik niet lezen hah!) zullen het waarschijnlijk koekjes of iets anders lekkers worden. Dat deden we het eerste jaar ook toen we hier net kwamen wonen - meteen een leuke manier om ons even voor te stellen en het werd zéér op prijs gesteld! Eventueel doe ik er nog ietsje extra bij als één van mijn plannetjes lukt, we'll see.

Maar in elk geval, misschien dat er iemand geïnspireerd wordt door mijn idee en dan is het NU het moment om er aan te beginnen!! Nog minder dan 2,5 maand om je cadeautjes in elkaar te steken! Go, go, go!!

Hieronder alvast een link naar 50 DIY ideetjes van "The Idea Room"


En nog 101 DIY ideetjes van "I heart naps" (leuke naam trouwens haha!)


Doe je iets speciaals voor Kerstmis? Nog een leuk idee om te maken? Of misschien een gokje over wat ík ga maken? Laat maar horen!

(En by the way, zelf dingen maken is wel een pak moeilijker met een bijna-negen-maandertje, pfoee!) 

1 opmerking:

  1. Leuk! Ik deed dit vorig jaar ook :) Het vriendje kreeg een versierde koffiemok (gevuld met kleine flesjes whiskey). Voor de mama's en de papa's stelde ik een ontbijtplateau samen met zelfgemaakte confituur, choco en granola. Samen met een gepersonaliseerde koffiemok en bordje (met porseleinstift). En dan natuurlijk ook nog koffie/thee. Voor de broers en zussen waren het popcorndoosjes gevuld met cinema-tickets, snoepgoed en drank. En mijn grootouders kregen zelfgemaakte sierkussens en ook zelfgemaakte confituur en choco. Heb niemand horen klagen. Hier zal het dit jaar ook weer een DIY xmas zijn.
    Liefs,
    Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...