woensdag 13 augustus 2014

Een interview met het Moederfront

Vandaag kan je een interview van mij lezen op Het Moederfront, een website die graag het moederschap wat wil opherwaarderen omdat mama-zijn hard werken is. Je kan hier allerlei artikeltjes lezen over het mama-zijn, het combineren van mama-zijn en werken, thuisblijfmama's, ... en af en toe zie je interviews passeren van allerlei soorten mama's.

 © Joke Verbaeys -  www.southafricameetsbelgium.com

Als je wat meer wil lezen over waarom ik er voor gekozen heb om thuisblijfmama te zijn en wat ik zoals doe met mijn tijd, ga dan hier even kijken!

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk om te lezen. Ik wens je heel veel mooie momenten toe. Het is heel mooi om je kinderen zo intens te begeleiden die eerste jaren (en later ook).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Aritha! We doen ons best he :-) En we zien wel hoe dat later allemaal gaat, eerst even genieten van die eerste prachtige jaren dat ze zoveel tegelijk leren.

   Verwijderen
 2. Echt heel interessant om te lezen, Evelien. Wat mij opvalt is dat we allebei hetzelfde willen: onze kinderen zo veel mogelijk kansen en avonturen willen bieden. Maar we doen het op een andere manier: jij door voor hen thuis te blijven, ik omdat ik niet inzie hoe dat mogelijk kan zijn als ik niét ga werken. Moeders zijn soms toch echt slaaf van de maatschappij, vind ik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey Joyce, ja ik denk dat alle mama's gewoon het aller-aller-allerbeste willen voor hun schatten! En iedereen maakt daarvoor de keuzes die voor hen het beste lijken :-)
   Thuisblijven is ook echt niet voor iedereen hoor en ik vind mama's die kindjes en werk combineren gewoon superhelden!! Allez, heldinnen dan hè ;-)

   Verwijderen
  2. Ik zou liefst van al ook thuisblijven. :) En waarschijnlijk zou dat financieel wel haalbaar zijn ook. Maar het huis waar we nu in wonen is in heel slechte staat en 't is eigenlijk niet renoveerbaar. Dus zonder twee inkomens gaan wij nooit deftiger kunnen wonen. Tenzij we de Lotto winnen. Maar dan moeten we misschien eerst eens beginnen spelen. :P

   Verwijderen
 3. Heel fijn om te lezen Evelien. Hier steek ik wat van op ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...