maandag 25 augustus 2014

Blog, blogger, blogst!

Mijn kleintje krijgt tandjes en wil haar mama! Ik heb dus niet zoveel tijd en energie (pfff, die nachten met tandjes-krijgende-kindjes!) om goed na te denken dus vandaag eens iets anders. Ik deel graag een paar blogjes die ik zelf lees ter ontspanning of ter inspiratie. Zo weten jullie meteen wat mijn eigen interesses zijn qua blogs ;-)

De enige twee dingen die helpen tegen de tandjes: mama en waterdrinken.
 En dat laatste het liefst uit een rietje!

1. Life in my house full of boys
 Kirsteen volg ik al een hele tijd, dankzij mijn vorige (Engelstalige) blog zijn we zelfs een klein beetje vriendinnen geworden. Ze woont in Schotland en heeft 5 (ja VIJF!) knappe zonen! Ze houdt net als ik van haken, bakken en mama-zijn. Een héle toffe madam! 

2. Bram & Sofie
 We kennen elkaar al een hele tijd maar het is pas sinds kort dat Sofie en ik vriendinnen zijn geworden. Ze is een echt mama-voorbeeld! We hebben vaak eenzelfde visie op opvoeden en kinderen grootbrengen zoals eten volgens de Rapley-methode, herbruikbare luiers gebruiken en thuis blijven om voor de kindjes te zorgen. De blog gaat over hun leven met hun vier kindjes en je vindt er ook een heleboel ervaringen en informatie over ASS (autisme spectrum stoornis).

3. South-Africa meets Belgium Photography
Niet echt een "blog" in de stricte zin van het woord maar wel heel veel mooie foto's van twee fantastisch toffe mensen. Onze fotografe Joke post er regelmatig haar werk en zo kunnen we toch een beetje meegenieten van alle dingen die ze meemaakt. Afgelopen zomer zaten ze bijvoorbeeld in Zuid-Afrika en daar zijn nu ook prachtige foto's van te bewonderen!

4. Huizeke Sluizeken
Joyce en ik hebben elkaar ook zo'n beetje gevonden via de blogwereld maar hebben elkaar al eens in't echt gezien, hoewel we toen niet al te veel gezegd hebben vrees ik haha! Een nieuwe date, Joyce!! Dat willen we!
Ze heeft een überschattig ventje dat maar een paar dagen jonger is dan ons Ella'tje dus qua "leven" zitten we op hetzelfde niveau. Haar blog gaat dus ook vooral over haar leven en haar kleine Elliot, en dat vind ik helemaal prima ;-)

In mijn bloglijst staan nog een héleboel andere blogs maar deze zijn toch wel degenen die ik het allermeest volg. 
Iemand nog leuke tips? 

6 opmerkingen:

 1. Ik voel me vereerd. Dank u, Evelien. :) Hopelijk gaat de tandjespijn snel voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, ik had dat totaal niet verwacht! Ook vereerd! Ik duim dat je nachten gauw een beetje beter zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de linkjes. Ik mocht ooit bij één van mijn kinderen een pijnstiller/zetpil geven voor de nacht in de tijd van zeer tandvlees. Sommige kinderen zijn erg gevoelig voor jeuk en pijn in de mond. ( ook later als ze rond de tien zijn en er grote kiezen doorkomen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte meid. En zorg voor wat leuke dingen. Blogs lezen bijvoorbeeld. Hopelijk voelt ze zich snel weer wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mss die van mij ? :)
  ik spiek vanavond alvast eens op jouw plekje rond, beloofd !
  groeties,
  a.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...