dinsdag 22 juli 2014

Zomerleeslijst

Al sinds ik een klein meisje was, is lezen één van mijn favoriete bezigheden. De Taal- en Letterkunde opleiding heeft mijn leespassie even doen verminderen (mijn medestudenten kennen het gevoel vast!) maar nu probeer ik er toch terug tijd voor te vinden.

I present to you, mijn zomerleeslijst:


Een paar Agatha Christies, een roman (die ik ondertussen al gelezen heb - niet slecht maar Francine's eerdere boeken waren beter), een paar christelijke boeken (waarvan één te reviewen) en jaja, een boek over Eten voor de Kleintjes ;-)

Dat laatste is ook al uit maar ik heb het nog nodig om dingen na te lezen als we Ella beginnen vast eten geven komende maandag.

Het is niet altijd even gemakkelijk om tijd voor mezelf te nemen om even te ontspannen met een boek maar ik probeer toch elke dag wat te lezen. In bad, tijdens een dutje van Ella (hoewel ik die tijd meestal volprop met huishouden, woeps...), 's avonds nadat Ella naar bed is... Je zou denken dat ik meer rustige momenten had, maar nee, met een baby erbij is't gedaan met de pret! Gelukkig heb ik véél kunnen lezen in de laatste maanden dat ik zwanger was van Ella :-)

Nog iemand aanraders?

1 opmerking:

  1. Ik weet niet of het jouw ding is, maar ik heb gesmúld van 11/22/63 van Stephen King. Geen thriller, wel een wat-alsboek over teruggaan in de tijd en de moord op JFK verhinderen. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...