maandag 14 juli 2014

Verlof en verrassingen

Na een weekje verlof zijn we er weer!

Dankzij onze verbouwingen stond een echte vakantie niet op de agenda. Maar elk jaar hebben we een weekje familievakantie met Jeffs familie! Dit jaar gingen we een paar dagen naar Westouter in West-Vlaanderen. Héle mooie streek maar we hadden pech met het miezerweer...


Ons Ella'tje heeft van het binnen-blijf-weer geprofiteerd om zichzelf te leren sluipen. Jaja, ons kleine meisje is mobiel geworden en ze vindt het zelf helemaal fantastisch. Zodra ze ziet dat je naar haar kijkt, begint ze te grijnzen. Dat laatste heeft ze ook nog maar redelijk recent geleerd, ze lacht haar (nog onzichtbare) tandjes bloot, oogjes halftoe en een megagrijns is geboren! Wat een zalig kindje hebben wij toch :-)

Door het miezerweertje en de slechte matras (den echtgenoot had nogal veel last van huisstofmijt en we hebben zelfs schimmel ontdekt op de matras, dat vind ik er nu toch wel over!) zijn we een dagje eerder richting huis gegaan. Daar lag een onverwacht pakketje te wachten!


Verrassingen zijn voor mij altijd méér dan welkom, instant happiness verzekerd! Bedankt lieve vriendin! Ella zal er veel plezier aan beleven, zeker als ze eindelijk wat meer haartjes krijgt!

Nu ga ik nog wat (suuuupersimpele) koekjes bakken, het recept komt er deze week aan. Verrassingen én koekjes en dan nog wandelen in het laatavond zonnetje? Yep, den deze is weer gelukkig :-)

1 opmerking:

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...