vrijdag 4 juli 2014

Summer is here!

 
De zomer is hier en we zullen het geweten hebben! Ella is helemaal fan van de buitenlucht. Zodra we haar op haar rugje op haar deken leggen, begint ze te wriemelen en te lachen - en binnen de minuut ligt ze op haar buik. Op die manier kan ze het konijn beter in de gaten houden en alle grassprietjes inspecteren :-)

De mama amuseert zich dan maar met het in orde brengen van de tuin. Binnekort gaan we een weekje op vakantie en de politie gaf als tip mee om te zorgen dat de voortuin er dan goed onderhouden uit moet zien zodat dieven niet merken dat je weg bent. Aha.
Ik heb dus een hele dag onkruid uitgetrokken in de voortuin. Een voortuin van 30m lang biedt veel mogelijkheden maar ook heel veel werk!


Stilaan beginnen we dat stukje groen wat vorm te geven en in te delen zodat we toch een klein beetje orde kùnnen scheppen want hoe het tot nu toe was, was er eigenlijk niet zoveel mee aan te vangen. Grote struiken op vreemde plaatsen, een halve oprit met ernaast een grote berg zand en boompjes, een padje dat bezoekers niet lijken te zien zodat ze maar over het gras en door de struiken klouteren... Maar het komt in orde!

De paardenbloemetjes worden nog afgemaaid voor de vakantie, maar voor nu vind ik ze veel te mooi om naar te kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...