woensdag 30 juli 2014

Eerste watergewenning

Met het zalige weer van enkele weekends geleden zijn we naar mijn ouders gevlucht! Die hebben namelijk een zwembad en Jeff is eigenlijk stiekem daarom met mij getrouwd - ik ken echt niemand die zo graag zwemt als hij. 

 De liefste in het paradijsje van mijn ouders

Even bellen "mamaaa???" en zelfs zonder dat ik iets hoef te vragen zegt ze "kom maar af!". Zijn die even blij dat ze een zwembad hebben! Nu zien ze hun kleindochter nog wat vaker ;-)


En aangezien het ├ęcht heel warm was, hebben we Ella ook maar in het zwembad gesmeten! En tof dat ze het vond na een dikke vijf minuten mama angstvallig vasthouden.
Het water was een prima temperatuur voor zo'n kleintje en voor mama's! Wel even wennen natuurlijk... Maar uiteindelijk vond ze het gewoon zalig! Spetteren en zelfs kopje-onder-gaan, go baby!


Ik vind het zelf ook altijd prima om naar mijn ouders te gaan want dan heb ik even mijn armen vrij en kan ik wat uitrusten! Nog voordat de auto stilstaat, staan ze al aan Ella's autoraampje te kijken! Er wordt bijna gevochten voor die baby, duidelijk een geliefd kindje ;-)
En de rest van het weekend kunnen Jeff en ik lekker uitrusten van het mama-en-papa-zijn.Zalig toch?


1 opmerking:

  1. Elliot is enkele dagen geleden ook in het zwembad gegaan bij mijn ouders, maar dat was toch ├ęcht te koud. Wenen en panikeren, en dan ijskoude beentjes als ik hem er na 1 minuut uithaalde. Ocharme. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...