zaterdag 28 juni 2014

Een nieuw avontuur

Na al die tijd zal ik toch maar (opnieuw) een blog beginnen! Voor de vrienden en familie die al dan niet ver weg wonen en op de hoogte gehouden willen worden van onze avonturen. Voor mijn blogvrienden die deze blog misschien wel door Google moeten laten vertalen naar't Engels (I'm sorry but this one will be in Dutch, my dear friends!). Voor mezelf om mijn gedachten een beetje in het gareel te houden. En voor mijn kleine Mamzella, zodat ze later zal kunnen lezen hoe cool haar mama wel niet was en wat voor leuke dingen we samen deden.

Wat zal je hier kunnen lezen? Ik plan om zo'n 3 à 4 keer per week te bloggen. Over het leven als thuisblijfmama, de avonturen van ons gezinnetje en ook af en toe wat receptjes omdat er daar altijd wel vraag naar is. Interesse? Je kan deze blog volgen via Google Friends, dan kan je altijd de nieuwste verhalen lezen. Of je volgt ons op een andere manier, ook goed!

Ik ben eens benieuwd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje na! Tips, opmerkingen, go for it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...